Helén Lindskog ny Affärscontroller på Catena

Helén Lindskog är ny Affärscontroller på Catena, en strategiskt viktig roll med fokus på lönsamhetsanalys, värdering och investeringsuppföljning.  

2019-05-23 kl. 8:00

Helén har en bakgrund inom banksektorn, senast i en tjänst som Kundanalytiker inom Swedbank där noterade fastighetskoncerner har varit hennes huvudsakliga inriktning. Rollen som Affärscontroller på Catena är strategiskt viktig för verksamheten både ur ett affärsperspektiv och finansiellt.

- I samband med de affärsbeslut vi fattar kan Helén med sin gedigna kompetens bidra med värdefullt stöd till såväl Catenas ledning som våra olika regioner, säger Catenas VD Benny Thögersen.

Helén efterträder Jörgen Eriksson som sedan en tid tillbaka är Catenas Regionchef i Malmö.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Benny Thögersen, VD                                                   
Tel. 0706-60 83 50                                                          
benny.thogersen@catenafastigheter.se                        

Sofie Bennsten, Koncerncontroller, HR
Tel. 0730-70 22 41
sofie.bennsten@catenafastigheter.se

Adobestock 197514032

Pressmeddelanden från tidigare år

2023 / 2022 / 2021 /
2020 / 2019

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter från Catena

Språk:
Informationstyp:

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.