Catena stöttar Rögle BK

Vi sponsrar engagemang och verksamheter som bidrar till en positiv och hållbar samhällsutveckling. Att stötta Rögle BK ligger helt i linje med detta och 2019 inleddes ett fördjupat samarbete där Catena blev arenasponsor.

På Catena är vi mycket glada över att följa och vara en del av föreningens utveckling. Förutom underhållande SHL-hockey bedriver Rögle en bred verksamhet som betyder mycket för barn och ungdomar. Dessutom bidrar Rögle till en positiv och hållbar samhällsutveckling, inte minst genom satsningen grön-vit hållbarhet med målsättningen att föreningen ska ta ledartröjan i idrottssverige när det gäller aktivt hållbarhetsarbete. Samarbetet gynnar såväl elithockeyn som klubbens offensiva hållbarhetsarbete och ambitiösa barn- och ungdomsverksamhet där både tjejer och killar får möjligheter att utvecklas sportsligt i socialt givande sammanhang.

Vi är glada att Catena engagerar sig i vår verksamhet och namnet Catena Arena har ”satt sig” oerhört snabbt. Stöttningen är viktig och hjälper oss att utveckla föreningen vidare.

Daniel Koch, klubbdirektör i Rögle BK