Catena förstärker ledningsgruppen

Catena rekryterar Johan Franzén som blir ny Affärs- och Fastighetschef. Johan blir medlem i bolagets ledningsgrupp i vilken även bolagets Marknads- och Kommunikationschef Annie Nyblom tar plats.

2022-03-31 kl.9.00  

Johan Franzén kommer närmast från en roll som Affärsområdeschef Industri/Logistik på fastighetsbolaget Platzer där han har arbetat sedan 2020. Innan dess har han en lång och gedigen bakgrund inom logistik och fastigheter, bland annat har han varit chef för regionerna Göteborg och Jönköping på Catena.

- Johan har just den bakgrund och de kvalifikationer som vi har sökt efter för att driva vår affär och förvaltningsorganisation vidare i riktning mot en ambitiös målbild. Därutöver vet vi att han är en mycket stor tillgång som ledare och kollega och ser fram emot att välkomna honom åter i organisationen, säger Catenas VD Jörgen Eriksson.

Annie Nyblom har varit anställd i Catena sedan 2018 och är idag Kommunikations- och marknadschef med ett ansvar som även omfattar IR-frågor. Annie har en bred bakgrund inom kommunikation och marknadsföring från bland annat bolag som Helsingborgshem och Studentlitteratur.

- Jag är glad att Annie, med sitt oerhörda engagemang och sin kompetens, vill fortsätta att driva det viktiga arbetet med att stärka och utveckla Catenas varumärke i en mer övergripande roll, säger Catenas VD Jörgen Eriksson.

- Med denna förändring känns Catenas ledningsgrupp komplett. Tillskottet av Annie och Johan bidrar till en dynamik i ledningen som kommer att vara värdefull för Catenas fortsatta utveckling, säger Catenas VD Jörgen Eriksson.

När ledningsförändringarna verkställs, vilket sker i augusti 2022, kommer Catenas ledningsgrupp att bestå av följande personer och befattningar: VD Jörgen Eriksson, vVD/CFO Sofie Bennsten, Marknads- och Kommunikationschef Annie Nyblom, Finanschef David Silvesjö, Affärs- och Fastighetschef Johan Franzén och ESG-chef Malin Nissen.

För ytterligare information, vänligen kontakta
Jörgen Eriksson, VD, Tel. 0730-70 22 42, jorgen.eriksson@catenafastigheter.se
Följ oss: catenafastigheter.se / LinkedIn / Twitter


Denna information är sådan information som Catena AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR) 596/2014. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande vid ovan angiven tidpunkt.

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter från Catena

Språk:
Informationstyp:

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.