Catena utser ny VD och ny vice VD

2017-03-23, kl. 08:05

Catenas valberedning har lämnat förslag till årsstämman för 2017 att utse nuvarande VD Gustaf Hermelin till ny styrelseordförande. På grund av den föreslagna förändring utser styrelsen den nuvarande vice VD, Benny Thögersen, till ny VD och som ny vice VD utses bolagets CFO, Peter Andersson. Ny VD och ny vice VD tillträder i samband med årsstämman den 27 april 2017.

Gustaf Hermelin lämnar VD posten och övergår, under förutsättning att årsstämman beslutar enligt valberedningens förslag, till att bli styrelseordförande för bolaget med extra uppgift att bistå ledningen för Catena för tiden fram till årsstämman 2018.

Benny Thögersen har som vice VD snabbt satt sig in i verksamheten och kan nu ta över den operativa ledningen för Catena AB. Benny Thögersen kommer, förutom att leda det operativa arbetet och fokusera på att utveckla bolaget, även hjälpa våra kunder med hållbara automatiserade logistiklösningar för framtidens utmaningar inom Citylogistik. Gustaf Hermelin kommer bistå ledningen i arbetet med transaktioner, IR (investor relations) och affärsutveckling. Peter Andersson kommer även fortsatt att ansvara för ekonomi och finans.

Mer information om berörda personer finns på bolagets hemsida: www.catenafastigheter.se

För ytterligare information, vänligen kontakta

Henry Klotz, ordförande                          Gustaf Hermelin, VD

Tel. +44 7766 205145                             Tel. 070-560 00 00

hklotz@clsholdings.com                         gustaf.hermelin@catenafastigheter.se

Adobestock 197514032

Pressmeddelanden från tidigare år

2023 / 2022 / 2021 /
2020 / 2019

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter från Catena

Språk:
Informationstyp:

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.