Catena hyr ut i Växjö till Alvestaglass

Expansiva Alvestaglass AB är ny hyresgäst till Catena i en av bolagets fastigheter i Växjö.

2019-05-22 kl. 14:00  

Det är i västra delen av Växjö, i närheten av flygplatsen och vid väg 25 som Catena hyr ut till det expansiva bolaget Alvestaglass. Det är 6 700 kvm i fastigheten Postiljonen 1 som framöver kommer att fungera som lager för bolagets glassortiment, dryckesutbud och snacks. Målsättningen för Alvestaglass är att bli ett av de största glassbolagen i Norden.

- Vi välkomnar Alvestaglass till lokalerna som passar verksamheten och bolagets ambitioner mycket väl. Fastigheten har dessutom ytterligare byggrätter vilket innebär goda utsikter för vidare expansion, säger Jörgen Eriksson, Regionchef Catena. 

 - Vi ser stor potential på området och i samarbetet med Catena och ser möjligheter att på sikt komplettera befintliga lokaler med ytterligare funktioner, inte minst kopplat till vårt nya, växande sortiment LOHILO functional drinks and snacks, säger Dan Isaksson, Glassmästare Alvestaglass. 

Inflyttning i lokalerna har redan skett.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Jörgen Eriksson, Regionchef Malmö                         
Tel. 042-449 22 42  
jorgen.eriksson@catenafastigheter.se

Benny Thögersen, VD                                         
Tel. 0730-660 83 50
benny.thogersen@catenafastigheter.se  

Adobestock 197514032

Pressmeddelanden från tidigare år

2023 / 2022 / 2021 /
2020 / 2019

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter från Catena

Språk:
Informationstyp:

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.