Catena – en av Sveriges bästa arbetsplatser

Logistikfastighetsföretaget Catena tar nu plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser.

2023-03-24 kl.07.00  

Catena tar plats på den nyligen offentliggjorda listan över medelstora organisationer. Resultatet bygger på medarbetarnas egna upplevelser av sin arbetsplats och bakom utmärkelsen står Great Place to Work, som genomför världens största årliga medarbetarundersökning.

- Vi är fantastiskt glada och stolta att vara en av de bästa arbetsplatserna i landet. Catena är ett växande bolag med offensiva mål framåt och det är helt avgörande för oss att både nuvarande och framtida medarbetare trivs och utvecklas, säger Jörgen Eriksson som är VD på Catena.

Hela 90 procent av medarbetarna tycker att Catena är en mycket bra arbetsplats. Catena utmärker sig på listan med sitt höga resultat på påståenden som rör rättvisa där index uppgår till 97 procent.

- Utmärkelsen är ett kvitto men ingen garanti, vi fortsätter arbetet med att utveckla vår arbetsplats och varje dag stötta den positiva kultur och det stora engagemang som finns här, konstaterar Malin Nissen som är HR-chef på Catena.
 

För ytterligare information, vänligen kontakta
Jörgen Eriksson, VD, Tel. 0730-70 22 42, jörgen.eriksson@catena.se
Malin Nissen, HR-chef, Tel. 0761-35 58 13, malin.nissen@catena.se
Följ oss: catena.se / LinkedIn / Twitter

Adobestock 197514032

Pressmeddelanden från tidigare år

2023 / 2022 / 2021 /
2020 / 2019

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter från Catena

Språk:
Informationstyp:

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.