Är du vår nya tekniska förvaltare?

Catena utökar och förstärker nu organisationen med en teknisk förvaltare i Helsingborg. Vi söker dig som har arbetat några år i branschen och känner dig trygg i rollen som teknisk förvaltare. I grunden har du en relevant utbildning att luta dig mot, till exempel fastighetsförvaltare med teknisk inriktning eller motsvarande.

Om tjänsten

I rollen som teknisk förvaltare ansvarar du för att utifrån ett tekniskt perspektiv förvalta våra fastigheter på bästa sätt och bidra till att optimera resultat och fastighetsvärde både på kort och lång sikt, samt på ett hållbart sätt.

Några av dina arbetsuppgifter kommer vara:

  • Ansvara för energifrågor, energiuppföljning och vara ansvarig beställare av energiprojekt.
  • Ansvara för tekniska installationer och myndighetskrav/-besiktningar.
  • Ansvara för upprättande av driftkostnadsbudget och uppföljning av dina fastigheter i dialog med kommersiell förvaltare.
  • Ta en aktiv roll i bolagets energigrupp.
  • Bistå med teknisk kompetens i fastighetsteamet
  • Ansvara för fastighetsdokumentation inom ditt bestånd

Vi arbetar i team och tillsammans med kommersiell förvaltare, teknisk förvaltare, drifttekniker och hållbarhetssamordnare har du hand om våra fastigheter i Helsingborg med omnejd, övriga fastigheter inom Region Syd kan förekomma. Region Syd leds av vår regionchef som blir din närmaste chef och du utgår från Catenas kontor i Helsingborg.

Om dig

Du har arbetat några år i branschen och känner dig trygg i rollen som teknisk förvaltare. I grunden har du en relevant utbildning att luta dig mot, ex fastighetsförvaltare med teknisk inriktning eller motsvarande. Du bidrar med ditt intresse för energifrågor och håller dig gärna uppdaterad med ny teknik inom området. De personliga egenskaperna kommer vara avgörande för att trivas och vara framgångsrik i rollen. Här behöver du vara analytisk och med samvetsgrannhet och kvalitetsmedvetenhet högt upp på din agenda samtidigt som du är framåt, initiativtagande och ser förändringar som möjligheter. Du behöver också ha körkort. 

Självklart värdesätter vi erfarenhet med det är också viktigt VEM du är. Vi söker en riktig lagspelare då vi på Catena sätter laget före jaget och lägger stort värde i prestigelöshet och vilja att hjälpa till. Vi är stolta över vår gemensamma värdegrund, som du känner du dig bekväm med och kan stå bakom.

Catena som arbetsgivare

På Catena strävar vi efter att skapa en inkluderande arbetsplats där alla medarbetares unika kompetenser, erfarenheter och perspektiv uppskattas och tas tillvara. För att förstå våra kunders behov och skapa nya affärer är det avgörande att vi kan attrahera och behålla kompetenta och engagerade medarbetare. Att vara en attraktiv arbetsgivare är en strategisk målsättning för Catena där ett hållbart arbetsliv är viktigt. Vår kultur genomsyras av vår värdegrund;

Vi överträffar förväntningar, vi tar ansvar över tid och vi är engagerade.

Ansök idag

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Du söker rollen via jerrie.se och har du några frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Helena Bruman, 0735–405262. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval och intervjuer, men som senast den 3 juni

Ansök här