Catena är ett modernt, börsnoterat fastighetsbolag som genom samarbete och på ett hållbart sätt utvecklar, äger och långsiktigt förvaltar effektiva logistikanläggningar. De strategiskt placerade fastigheterna försörjer Skandinaviens storstadsregioner och är anpassade för såväl dagens som morgondagens varuflöden. Catena-aktien handlas på NASDAQ Stockholm, Large Cap. 

Vill du medverka till att bygga och utveckla vårt framtida samhälle?

På Catena möjliggör vi hållbar logistik och hjälper våra kunder att tänka smartare kring lägen och varuflöden. Vi är en liten, effektiv organisation med individer som bär på stor erfarenhet och kompetens. Vi är stolta över våra ambitiösa hållbarhetsmål. Genom att arbeta nära och effektivt tillsammans får vi full utväxling på våra kunskaper och når våra mål.

För att förstå våra kunders behov och skapa nya affärer är det avgörande att vi kan attrahera och behålla kompetenta och engagerade medarbetare. Att vara en attraktiv arbetsgivare är en strategisk målsättning för Catena. Vår kultur genomsyras av vår värdegrund;

Vi överträffar förväntningar, vi tar ansvar över tid och vi är engagerade

Om tjänsten

Catena befinner sig i en spännande fas och har som fastighetsbolag tydliga hållbarhetsmål. Som en del i hållbarhetsarbetet miljöcertifierar vi våra fastigheter och arbetar kontinuerligt med energioptimering. Vi förstärker nu vårt team i Malmö genom att rekrytera en Junior teknisk förvaltare som kommer ansvara för energiövervakning och de systemtekniska delarna, samt stötta upp och skapa struktur kring våra administrativa processer.

Några av dina arbetsuppgifter kommer vara:

  • Uppföljningar och analys av energiförbrukning
  • Stöd med underlag i certifieringsprocesser
  • Stöd i myndighetsbesiktningar
  • Dokumentation och förberedelse av material inför möten

Då tjänsten är ny kommer du tillsammans med teamet få vara med att utveckla arbetet och arbetsuppgifterna längs vägen. Vi kan lova att du erbjuds en varierad roll med stort eget ansvar. Vi är en långsiktig och värderingsstyrd fastighetsägare i en framtidsbransch och för rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas vidare i bolaget.

Vi är ett mindre team på fyra personer som tillsammans har hand om våra fastigheter i Malmö, Trelleborg och Danmark. Region Malmö leds av vår regionchef som blir din närmaste chef. Du kommer att vara placerad på Malmökontoret som ligger i Arlöv.

Om dig

I grunden har du en relevant utbildning att luta dig mot, exempelvis fastighetsförvaltare med teknisk inriktning eller motsvarande. Troligen har du arbetat i branschen ett par år, alternativt skaffat dig tillräcklig erfarenhet via din praktik. De personliga egenskaperna kommer vara avgörande för att trivas och vara framgångsrik i rollen. Här behöver du ibland vara detektiv och kunna ta egna initiativ. Vi söker dig som tycker om att skapa struktur, är kvalitetsmedveten och har sinne för detaljer. Lägg där till ett stort IT-intresse så är du klippt och skuren för rollen. Du behöver också ha körkort.

Självklart värdesätter vi erfarenhet med det är också viktigt VEM du är. Vi söker en riktig lagspelare då vi på Catena sätter laget före jaget och lägger stort värde i prestigelöshet och vilja att hjälpa till. Vi är stolta över vår gemensamma värdegrund. Det känner du dig bekväm med och kan stå bakom.

Vad vi erbjuder dig

Vi är en värderingsstyrd organisation där du får arbeta tillsammans med personer med stor erfarenhet och kompetens som gärna delar med sig. På Catena tror vi på individen och uppskattar och ger möjlighet till egna initiativ, eget ansvar och möjlighet att påverka.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Du söker rollen via jerrie.se och har du några frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Helena Bruman, 0735–405262. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Ansök idag – vi rekryterar löpande.

Catenapersonal 0819 2

En av Sveriges Bästa Arbetsplatser

Catena är certifierade som Great Place to Work efter en grundlig undersökning av arbetsplatskulturen och utnämda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2023!