Om Catena

Catena är ett modernt, börsnoterat fastighetsbolag som genom samarbete och på ett hållbart sätt utvecklar, äger och långsiktigt förvaltar effektiva logistikanläggningar. De strategiskt placerade fastigheterna försörjer Skandinaviens storstadsregioner och är anpassade för såväl dagens som morgondagens varuflöden. Catena-aktien handlas på NASDAQ Stockholm, Large Cap. 

Catena befinner sig i en spännande fas och vår region expanderar med flera större nybyggnadsprojekt samtidigt som vi behöver ta hand om våra befintliga fastigheter. En tydlig satsning är våra energiprojekt där vi nu förstärker gruppen med en projektledare som initialt kommer leda våra större solcellsprojekt, men även ansvara för installationsprojekt, ombyggnads- och lokalanpassningar i befintligt bestånd. Dessutom kommer du vara delaktig i vårt utvecklingsarbete kring företagets användning av andra energiområden. Catena ligger i framkant och arbetar aktivt med hållbarhet.

Inom Region Göteborg/Jönköping finns idag sex medarbetare som tillsammans förvaltar 34 fastigheter. Vi arbetar i team och här har vi ett nära samarbete i såväl planering av projekt som genomförandet. Catena har idag 50-talet medarbetare med huvudkontor i Helsingborg.

Som projektledare hos oss ansvarar du för att:

  • Driva projekt genom hela processen från framtagande av enklare förfrågningsunderlag för upphandling av entreprenör fram till genomförande, slutbesiktning och överlämning till förvaltning
  • Ha produktions- och ekonomiskt ansvar för byggprojekt från start till färdigställande
  • Självständigt upprätta och behålla relationer med entreprenörer, konsulter och andra intressenter
  • Se till att myndighetskrav och lagstiftning efterlevs

Med dina kunskaper och din personlighet bidrar du till bolagets fortsatta utveckling i regionen. Du kommer erbjudas en varierad roll med stort eget ansvar hos en långsiktig och värderingsstyrd fastighetsägare i en framtidsbransch.

Om dig

I grunden har du en relevant utbildningsbakgrund inom bygg/samhällsbyggnad att luta dig mot, alternativt skaffat dig motsvarande kompetens genom arbetslivet. Vi tror att du har hunnit arbeta några år i projektledarrollen, antingen på beställarsidan, som konsult och/eller entreprenad, gärna med erfarenhet av energiprojekt. En möjlig bakgrund är att du idag arbetar som teknisk förvaltare där du drivit projekt, men vill gå mer mot en renodlad projektledarroll.

Du behöver ha grundläggande kunskaper om byggprocessen från idé till slutgarantibesiktningen, entreprenadjuridik, myndighetsfrågor och projektekonomi. Självklart har du ett stort intresse för hållbarhetsfrågor. Körkort är ett krav i rollen då du behöver röra dig med bil i regionen.

Självklart värdesätter vi erfarenhet med det är också viktigt VEM du är. Vi söker en riktig lagspelare då vi på Catena sätter laget före jaget och lägger stort värde i prestigelöshet och vilja att hjälpa till. Du har en positiv grundsyn och ser lösningar snarare än hinder, du har förmågan att ha många trådar i gång samtidigt och att vara kommunikativ och relationsskapande behövs också i den här rollen. 

Vad erbjuder vi dig

Vi är en liten och effektiv organisation med individer som bär på stor erfarenhet och kompetens. Genom att arbeta nära tillsammans når vi våra mål, arbetar effektivt och får full utväxling på våra kunskaper. På Catena tror vi på individen och uppskattar och ger möjligheten till egna initiativ, eget ansvar och möjlighet att påverka.

För att förstå våra kunders behov och skapa nya affärer är det avgörande att vi kan attrahera och behålla kompetenta och engagerade medarbetare. Att vara en attraktiv arbetsgivare är en strategisk målsättning för Catena. Vår kultur genomsyras av vår värdegrund; 

Vi överträffar förväntningar, vi tar ansvar över tid och vi är engagerade

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Du söker rollen via jerrie.se och har du några frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Helena Bruman, 0735–405262. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar med löpande urval och intervjuer. 

Catenapersonal 0819 2

En av Sveriges Bästa Arbetsplatser

Catena är certifierade som Great Place to Work efter en grundlig undersökning av arbetsplatskulturen och utnämda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2023!