Kommersiell förvaltare, vikariat 1 år, till Region Väst

Vi är en långsiktig och värderingsstyrd fastighetsägare i en framtidsbransch! Vill du medverka till att bygga och utveckla vårt framtida samhälle?

Då vår medarbetare går på föräldraledighet under våren söker vi nu hennes vikarie. Vi är flexibla med startdatum, men optimalt hade varit den 1 april. Här är vi även flexibla kring anställningsform och rollen kan även passa dig som är interimskonsult. Vikariatet är på ett år.

Catena befinner sig i en spännande fas. Vi möjliggör hållbar logistik och hjälper våra kunder att tänka smartare kring lägen och varuflöden. Våra kunder finns inom olika segment och flera av dem med samhällsbärande funktioner. Som fastighetsbolag har vi tydliga hållbarhetsmål som genomsyrar hela verksamheten.

Om tjänsten

Du kommer ansvara för kommersiell förvaltning och i rollen ingår att vara:

  • Huvudansvarig för hyresavtalet och innehållet i det
  • Specialist på hyresavtal och mycket duktig i hyresjuridiken
  • Delaktig i framtagande av förvaltningsplan per fastighet och speciellt ansvarig för delen marknadsstrategi (omförhandling/uppsägning)
  • Delansvarig för framtagande och efterlevnad av budget och då speciellt för delen hyresintäkter och vakans
  • Ansvarig för att vi har koll på marknaden och hänger med i marknadshyrorna
  • Kontakt mot hyresgäst i avtalsfrågor
  • Delaktig i hållbarhetsarbetet
  • Leda och facilitera veckomöten

Vi arbetar i team och tillsammans med teknisk förvaltare, projektledare, drifttekniker och hållbarhetssamordnare har du hand om våra fastigheter i Storgöteborg, Borås, Jönköping, Nässjö, Växjö, Värnamo och Halmstad. Teamet leds av regionchefen som blir din närmaste chef. Regionkontoret finns i Mölnlycke.

Vem är du?

I grunden har du en relevant högskoleutbildning alternativt YH-utbildning att luta dig mot. Du har några års erfarenhet från fastighetsbranschen i roller med kundansvar, där du praktisk arbetat med förhandlingar. Du behöver ha goda kunskaper inom hyresavtal och hyresjuridik och ett stort intresse för hållbarhet, att göra affärer och att skapa långvariga kundrelationer. Körkort är ett krav i rollen då du behöver ta dig fram med bil i regionen.

Självklart värdesätter vi erfarenhet med det är också viktigt VEM du är. Vi söker en riktig lagspelare då vi på Catena sätter laget före jaget och lägger stort värde i prestigelöshet och vilja att hjälpa till. Vi är stolta över vår gemensamma värdegrund; vi överträffar förväntningar, vi tar ansvar över tid och vi är engagerade. Det känner du dig bekväm med och kan stå bakom.

Ansök idag - vi rekryterar löpande

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Du söker rollen via jerrie.se och har du några frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Helena Bruman, 0735–405262. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval och intervjuer. 

Ansök här

Catena som arbetsgivare

På Catena strävar vi efter att skapa en inkluderande arbetsplats där alla medarbetares unika kompetenser, erfarenheter och perspektiv uppskattas och tas tillvara. För att förstå våra kunders behov och skapa nya affärer är det avgörande att vi kan attrahera och behålla kompetenta och engagerade medarbetare. Att vara en attraktiv arbetsgivare är en strategisk målsättning för Catena där ett hållbart arbetsliv är viktigt. Vår kultur genomsyras av vår värdegrund;

Vi överträffar förväntningar, vi tar ansvar över tid och vi är engagerade.