Catena är ett modernt, börsnoterat fastighetsbolag som genom samarbete och på ett hållbart sätt utvecklar och långsiktigt förvaltar effektiva logistikanläggningar. De strategiskt placerade fastigheterna försörjer Skandinaviens storstadsregioner och är anpassade för såväl dagens som morgondagens varuflöden. Catena är börsnoterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap. 

En central roll på vårt kontor i Nyköping

Som Förvaltningsassistent på Catenas kontor i Nyköping har du en central roll.  I rollen hanterar du en mängd olika arbetsuppgifter och ingen dag kommer att vara den andra lik. Din huvuduppgift är att vara ett administrativt stöd till dina kollegor i regionen.

För att förstå våra kunders behov och skapa nya affärer är det avgörande att vi kan attrahera och behålla kompetenta och engagerade medarbetare. Att vara en attraktiv arbetsgivare är en strategisk målsättning för Catena – vi är stolta över att under 2023 vara utsedda till en av Sverige Bästa Arbetsplatser. Vår kultur genomsyras av vår värdegrund;

Vi överträffar förväntningar, vi tar ansvar över tid och vi är engagerade

Om tjänsten

Du gillar att jobba i ett litet team där din roll är bred. Du kommer att bli engagerad i många delar av  arbetet inom regionen. Dina arbetsuppgifter som Förvaltningsassistent omfattar bland annat:

  • Stötta vid framtagning av hyreskontrakt och i avtalsadministration
  • Skapa fakturor och vidarefakturera
  • Uppdatera webben med lediga lokaler
  • Supportera Regionchef och förvaltare med administrativa uppgifter; ansökningar om investeringsbidrag, fastighetsdeklarationer m.m.
  • Allmänna kontorssysslor såsom exempelvis inköp av kontorsinköp
  • Övriga uppgifter som förekommer för att ett kontor ska fungera smidigt

Om dig

I grunden har du med dig en gymnasieutbildning, gärna ekonomisk. Du behöver vara en van datoranvändare som med lätthet lär dig nya system och du känner dig trygg i office-paketet. Kunskap inom ekonomi, hyresjuridik är meriterande men inget krav.

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i något servicerelaterat yrke men ännu viktigare än vad du gjort är VEM du är! Vi söker en riktig lagspelare som sätter ”laget före jaget” och lägger stort värde i prestigelöshet och att hjälpa till. Vi är stolta över vår gemensamma värdegrund – det känner du dig bekväm i och kan stå bakom!

För att vara rätt för Catena och trivas i rollen som Förvaltningsassistent behöver du vara en person som trivs med att ge service på ett smidigt och samtidigt tydligt sätt. Du ser dig själv som en självständig person med förmåga att sätta struktur där det behövs. I vardagen är du positiv och lösningsorienterad och duktig på att kommunicera och samarbeta.

Vad erbjuder Catena dig?

Möjligheten till tillsvidareanställning på en av Sveriges Bästa arbetsplatser i ett fastighetssegment som ligger i tiden – mycket spännande kommer att hända hos oss under de närmaste åren. På Catena är beslutsvägarna korta och det är till stor del du själv som får möjlighet att forma och vidareutveckla ditt arbete.

Ansök idag

Vill du bli en del av Catena med härliga, engagerade kollegor och ingå i ett glatt gäng – skicka din ansökan till ansokan@catena.se, märk din ansökan ”Förvaltningsassistent”. Sök tjänsten idag – vi kommer att arbeta med löpande urval.